Mikko Marttila Ihmisen sisäisestä järjestyksestä et voi löytää rikkomusta, sillä se toteuttaa aina tarkoitusta.

Mikä on yksilön valinta?

Suurempaa ihmisyyden vastustajaa saa hakea, kuin he, jotka puhuvat kansanvaltaisuuden puolesta, sillä juuri he pitäytyvät keskitetyn vallan kahvoissa ja juuri he pitävät yllä pelkoa yhteisöistä, jotka aiheuttavat vahinkoa.

1. Onni on suuri vihollinen sellaiselle, joka pelkää menettämistä ja vapaus suurin uhka hänelle, joka kasvoi ohjatun mielivallan alla.

2. Edustettu kansa on ulkoistettu omatunto ja laki aidattu mielivalta, jota hallinnoi ”lainoppineet ja kirjanoppineet.”

3. Omatunto on toissijaista ja sääntöpohja ensisijaista heille, jotka puhuvat tolkun kansalaisista.

4. Tämä sisäoppilaitos on kasvattanut ihmiset pelkäämään toisiaan ja luottamaan ulkoiseen hallintoon kuulematta ”Jumalaa”, joka puhui ensisyntyisessä (voideltu) alkujaan. ”Jumala”on tuntosi syvimmät.

5. Nautinto ei ole kivun vastakohta, vaan sen täydentäjä.

6.Edustuksellinen omatunto on vihollisuutta ihmisten ja yhteisöjen välillä, ja laki ihmisyyden kieltäjä, sillä laki erottaa lihan ja hengen toisistaan niin kuin kaksiteräinen miekka, joka karkottaa hengen lihasta ja uskon teoista.

7.Katso jakomielitautista yhteiskuntarakennetta, sillä se on ihmisen tekojen kieltäjä ja suuremman kansakunnan ylistäjä – kaiken tunnottomuuden rakentaja ja suuri porttola!

Suuri katkera valitus kuuluu ympäri maailmaa - Mikä voisikaan olla suuremman sodan aiheuttaja, jos ei keskitetty edustusvalta?

Olen pahoillani 1939-1945

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset