Mikko Marttila Ihmisen sisäisestä järjestyksestä et voi löytää rikkomusta, sillä se toteuttaa aina tarkoitusta.

Rahavallan rattaat. - Osoittaako seksin myyminen jotain valtarakenteista?

 Vielä tänäkin päivänä ihminen saa leiman otsaansa, jos tekee rahasta jotain sellaista, mikä on yksityistä. Seksin harjoittaminen rahasta ”aikuisviihteen” muodossa tai myymällä itseään ”kadulla” saattaa monissa herättää vastenmielisyyttä tai jopa halveksuntaa, vaikka seksi itsessään on luontainen osa ihmistä.

Miksi siis halveksutaan jotain, mikä on luontaista?

Olisiko sillä jotain tekemistä pääoman kanssa?

Turmeleeko seksi vai raha?

Vai liittyisikö seksin myyminen yksinoikeuksiin?

Vai ilmentääkö seksin myyminen jotain sellaista yhteiskunnan tasolla, joka osoittaa selkeästi vinouman minkä tahansa palvelun myymisen kohdalla?

Ihmisen keho on luontaista pääomaa, jonka ihminen sai syntymäoikeutenaan ja kehonsa kautta hän toteuttaa henkensä tahtoa. Mutta ihminen, joka saatetaan toimimaan henkensä vastaisesti palvelemaan jotain sellaista, jossa määritetään arvo hänen uhratulle ajalle tai palvelukselle kysynnän ja tarjonnan eikä tarpeiden kautta saattaa hyvin olla se syy, miksi ”kehollisten palveluiden myymistä ”pidetään edelleen sellaisena, joka turmelee ihmisen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Perussyy halveksunnalle lienee siinä, ettei selällään makaamista pidetä suomalaisessa kulttuurissa edelleenkään oikeana työn tekemisenä.

"kehollisten palveluiden myymistä ”pidetään edelleen sellaisena, joka turmelee ihmisen."

Tätä mielikuvaa taitavat ylläpitää eniten parisuhteessa elävät naiset sekä äärifeministit, jotka eivät ymmärrä, miten paljon hassut silmälasit, kaulatatuoinnit ja nenärengas alentavat naisen markkina-arvoa.

Kuinka moni mieltää asian siten, että "kehollisten palveluiden" myynnistä voi tienata verovapaasti noin parisataa euroa tunnilta jopa ilman koulututkintoja, mikäli on tehtäviinsä muutoin muodollisesti kelvollinen.

Missä tahansa muussa ammatissa vastaaviin ansioihin pääsee vain vuosien koulutuksella.

Seksillä ei ole muuta yhteyttä valtarakenteisiin kuin siinä, että valtaa pitävät lankeavat maksulliseen seksiin ja antautuvat sitä kautta kiristettäviksi pelätessään julkisuuden rangaistusta.

Keisari Aarnionkin lentorata katkesi maksullisen naisen kostoon.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset